Tarief aankoop

Uit onderzoek is gebleken dat mensen drie à vier keer in hun leven een huis kopen. Een huis kopen doe je dus niet dagelijks en bovendien verloopt iedere koop weer anders. Dat maakt dat de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar welkom zijn. Onze kennis van de markt en onze onderhandelingsvaardigheden bieden u zekerheid en voordeel. Bemiddeling door ons geeft u het vertrouwen waar te krijgen voor uw geld.

Bij de aankoop van een woning bieden wij verschillende bemiddelingsmogelijkheden:

U doet veel zelf en schakelt ons in om o.a. de aankoopprijs te bepalen en de koopakte op te stellen. Ons tarief is € 500,- excl. BTW.

U laat ons het totale pakket aan aankoopactiviteiten doen en maakt maatwerkafspraken over ons tarief, bijvoorbeeld: het tarief hangt af van het behaalde resultaat.

U kunt ook gebruik maken van onze starters aankoopbemiddeling, wij gaan dan mee met de tweede bezichtiging van de woning en  vertellen u na afloop onze bevindingen en de door ons getaxeerde waarde. Beslist u om zelf de onderhandelingen etc. te doen dan kunnen wij evt. een taxatierapport opstellen nadat u de woning hebt gekocht. Uiteraard kunnen wij tegen een laagtarief de totale aankoop voor u regelen incl. de onderhandelingen. de kosten zijn afhankelijk van datgene wat u aan ons uitbesteed en varieert tussen de € 120,- en € 1500,-.

U kunt duizenden euro's besparen, zie rekenvoorbeeld (excl. BTW):

U koopt een woning van € 250.000,-.

 

Normale makelaarscourtage op basis van 1,85% :

€ 4.625,-

Bemiddeling en zoeken door WoningVisie 1%:

€ 2.500,-

 

------------

U bespaart :

€ 2.125,-

Schakelt u ons binnen een jaar in voor meerdere diensten, dan zal dat altijd een kostenvoordeel voor u opleveren.