Taxatie

De waarde van Wonen

Niet alleen de hypotheekverstrekker, maar ook koper, verkoper, verzekeraar, overheid en belastingdienst willen soms weten wat uw woning waard is. Bent u voor één van deze partijen op zoek naar een taxateur? Dan bent u bij WoningVisie aan het juiste adres.

Financiering is een veelvoorkomende reden waarbij een taxatierapport vereist is. De geldverstrekker (bank) wil daarmee zekerheid hebben van de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening. Andere redenen kunnen o.a. zijn, aankoop- of verkoopbeslissing, boedelscheiding of aanslag successierechten. Bij het taxeren van uw woning is het noodzakelijk dat u het eigendomsbewijs, tekeningen en eventueel andere stukken bij de hand heeft. Gaat het om de taxatie van een appartement dan zijn gegevens van de Vereniging van Eigenaren ook van belang, zoals vergaderstukken, de balans en de begroting. Indien u deze niet meer heeft, kunnen wij ze voor u aanvragen.

Wij zijn bevoegd,erkend, en gecertificeerd voor alle taxaties van woningen, of het nu gaat om een taxatie voor NHG of NWWI of Taxateurs Unie of andere instanties die isen stellen,wij verzorgen het voor u.

Hoe gaan wij te werk?


Onze tarieven

Direct aanvragen

Direct NWWI taxatie aanvragen?